23 May
benn1t

NE BËMË HISTORI! Jemi të emocionuar që FC Malisheva është kualifikuar në UEFA Conference League për edicionin 2024-2025 për herë të parë ndonjëherë! Kjo është një arritje e rëndësishme që pasqyron përkushtimin, punën e palodhur dhe pasionin e çdo anëtari të ekipit tonë. Nga seancat stërvitore e deri tek ndeshjet, çdo hap i këtij rrugëtimi…