Rilind Haziraj

Forward
99

Player Profile

Date of Birth 09/02/2004
Place of Birth Prishtinë
Height 183cm
Weight 69kg
Citizenship Kosovo

Career Information

Matches 65 matches
Goals 30 goals
Discipline 5 fouls against
Spot Kick 18 Free Kick
Club Debut Jul 1, 2023
Dy talentët tanë të Shkollës tonë të Futbollit, Erblin Zogaj dhe Emir Zogaj, sot nënshkruan marrëveshje me klubin për t’iu bashkuar ekipit seniorë.
Erblini qendër mbrojtës dhe Emiri mesfushor ofanziv, do të jenë energjia dhe entuziazmi rinor që do t’i shtohen skuadrës sonë në futbollin profesional.
Shkolla jonë e futbollit në vazhdimësi ka nxjerrë talente që kanë bërë emër në futbollin kosovar.
Dy djelmoshave tanë u dëshirojmë suksese në shtegëtimin e tyre në futboll dhe fokusin në objektivat tona të përbashkëta.
Një urim të veçantë për Erblinin që sot feston Ditëlindjen. I madh i qoftë gëzimi.