Esmin Licina

Centre-Back FC Malisheva
6

Player Profile

Date of Birth Mar 20, 1998 (25)
Place of Birth Skopje
Height 1,90 m
Weight 68kg
Citizenship North Macedonia

Career Information

Matches 75 matches
Goals 38 goals
Discipline 9 fouls against
Spot Kick 22 Free Kick
Club Debut Jul 1, 2023
Present Club FC Malisheva

Qendër mbojtësi Esmin Liçina nënshkruan me FC Malishevën
Esmini është transferuar nga FK Makedonija e Maqedonisë së Veriut ku është zhvilluar si futbollist dhe ku ka qenë përfaqësues i Kombëtares së Maqedonisë së Veriut me U21.
Njëra nga transferimet më të rëndësishme, duke e forcuar edhe më shumë vijën e mbrojtjes. Esmini dallohet për qëndrueshmëri, udhëheqje dhe aftësi në ajër.
Pas një karriere plotë suksese në Kampionatin Maqedon, ai tash dëshiron që të përjetojë ngritje në karrierë edhe me ekipin tonë.
Esminit i urojmë mirëseardhje dhe i dëshirojmë suksese në synimin tonë të përbashkët.