Arbër Prekazi

Defender FC Malisheva
3

Player Profile

Date of Birth Oct 11, 1989 (34)
Place of Birth Prishtinë
Height 185cm
Weight 68kg
Citizenship Kosovo

Career Information

Matches 26 matches
Goals 12 goals
Discipline 3 fouls against
Spot Kick 7 Free Kick
Club Debut Aug 12, 2023
Previous Club FC Ballkani SC Gjilani
Present Club FC Malisheva

Qendër mbojtësi  nënshkruan me FC Malishevën
Prekazi është transferuar nga SC Gjilani, njëra nga transferimet më të rëndësishme, duke e forcuar edhe më shumë vijën e mbrojtjes. Përvoja e tij dhe aftêsia udhëheqëse janë aset i paçmueshëm për skuadrën tonë.
Arbërit i urojmë mirëseardhje dhe i dëshirojmë suksese në synimin tonë të përbashkët.