23 May
benn1t

NE BËMË HISTORI! Jemi të emocionuar që FC Malisheva është kualifikuar në UEFA Conference League për edicionin 2024-2025 për herë të parë ndonjëherë! Kjo është një arritje e rëndësishme që pasqyron përkushtimin, punën e palodhur dhe pasionin e çdo anëtari të ekipit tonë. Nga seancat stërvitore e deri tek ndeshjet, çdo hap i këtij rrugëtimi…

13 May
benn1t

Mbrëmë, në një atmosferë festive dhe emocionuese me mysafirë të shumtë, u mbajt Gala Mbrëmja e Federatës së Futbollit të Kosovës “Laureatët 2023” për të nderuar dhe shpërblyer lojtarët, trajnerët, klubet dhe personalitetet e rëndësishme të futbollit në Kosovë për vitin që po e lëmë pas. Mes tjerash, gjatë mbrëmjes u zbulua edhe Top 11-shja…