NE BËMË HISTORI!

Jemi të emocionuar që FC Malisheva është kualifikuar në UEFA Conference League për edicionin 2024-2025 për herë të parë ndonjëherë! Kjo është një arritje e rëndësishme që pasqyron përkushtimin, punën e palodhur dhe pasionin e çdo anëtari të ekipit tonë.

Nga seancat stërvitore e deri tek ndeshjet, çdo hap i këtij rrugëtimi ka qenë i mbushur me vendosmëri dhe këmbëngulje. Kemi kapërcyer sfidat, kemi shtyrë kufijtë tanë dhe kemi dalë më të fortë se kurrë më parë.

Ne duam të falënderojmë nga zemra fansat tanë dhe të gjithë qytetarët e Malishevës që na kanë mbështetur në çdo hap të rrugës. Inkurajimi juaj i palëkundur ka qenë forca jonë lëvizëse dhe ne mezi presim t’ju bëjmë krenarë në skenën evropiane.

Trajnerëve tanë, stafit dhe të gjithëve në prapaskenë, faleminderit për mbështetjen dhe besimin tuaj të pafund në ekipin tonë. Udhëzimi juaj ka qenë i dobishëm për të na ndihmuar të arrijmë këtë moment historik.

Tani, është koha ta prezantojmë FC Malishevën me krenari dhe pasion në skenën evropiane. Së bashku, do të shkruajmë kapitullin tjetër në trashëgiminë e ekipit tonë.

Bëhuni gati për të brohoritur më fort se kurrë më parë!!!

benn1t
May 23, 2024
Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *