Konfirmojmë se kemi arritur marrëveshje me FC Dritën për transferimin e Rilind Haziraj.

Rilindi luan si qendër sulmues dhe do të jetë një aset shumë i rëndësishëm në repartin ofanziv.

Mirë se vjen Rilind dhe suksese!

benn1t
May 13, 2019
Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *