Rifillojmë stërvitjet me shumë energji e pasion
Sot, skuadra ka filluar të stërvitet në Stadiumi “Liman Gegaj” Malishevë pas një pushimi dy javor.
Jemi mobiluar dhe jemi përgatitur për një fillim sa më të mirë të sezonit pranveror.
Një klub- Një qytet
benn1t
May 13, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *